EVİMİZİ BİR LABORATUVARA DÖNÜŞTÜRDÜK

22.05.2021 264

Salgın sürecinde okullarımızdan uzak kalsak da bilimden uzak kalmadık. eTwinning projesi kapsamında başlattığımız EVİM BENİM LABORATUVAR'ım adlı projemizde evde bulduğumuz basit malzemeler ile deneyler gerçekleştirdik. Bu deneylerimiz sayesinde yaparak yaşayarak öğrenmenin keyfini sürdük. Günlük hayat problemlerimize deneyler aracılığıyla yanıt aradık. Yaptığımız bağımsız araştırmaları paylaştığımız alanlarda diğer okullardaki arkadaşlarımızla iletişim kurma imkanı elde ettik. 21.yüzyıl becerilerinden birçoğuna projemizde yer vererek öğrencilerimizin iletişim, sorumluluk alma, eleştirel yaklaşma ve demokratik tutum, bilgi okuryazarlığı, bilgi teknolojileri okuryazarlığı, yaratıcılık ve üretkenlik, yenilikçi düşünme gibi becerilerinin gelişimine katkı sağladık. Öz farkındalıklarını destekleyecek etkinlerle kendilerini keşfetmelerini sağladığımız projemizde sonuca yaklaşmanın heyecanı içerisindeyiz.

22-05-202122-05-2021